Pandangan Kurang Indah

Assalamualaikum wbt,



Perasan tak gambar di setiap entry wawa ni? Haa, inilah hasilnya bila update guna handphone.. Keluar gedabak besar kan? 

Maaf ye semua, buat sementara waktu ni wawa tak dapat nak edit jadi scale large kat gambar, macam yang biasa wawa buat. Handphone sedang menguji wawa kot..")

Jangan risau, wawa cuba edit balik kat draft supaya elok mata memandang..")

Thanks pada yang sudi singgah dan comment.. I love u laa..hehe

13 comments:

Allene typicalmommy said...

huhuuh biasa la tu.. nak mudah guna photogrid... size dia reduce sikit bila kita upload.

Nieyl said...

singgah pagi..
menguji kesabaran =)

IQ = Iez Qis said...

sama la, dlu IQ pun slalu jadi macam tu, kat hp xley nak ubah saiz gambar macam dekat dashboard blogger..

cara yang IQ buat sekarang, masukkan gambar dan ayat, save draft...masuk dekat komputer, edit gambar baru la publish...heeee...

Kakzakie said...

Gambar besarlah bagus wawa jelas dipandang mata:)

Nadiah Suhaidi said...

Perasan. Hehe. Takpe asalkan update :D

Bbwana adienia said...

Hehe..x jd masala..Bleh update Kemudian :)

Eintan Nurfuzie said...

banyak sebenarnya mslh guna mobile ni.. xleh nak adjust apa2

Mirabeads azi said...

gambar besar takpe....maksud tercapai..

Puteri Wanita said...

ok aje kalau besar ... yang penting gambarnya jelas. kalau kecil tak nampak tu yang susah :)

paridah said...

oklah tu cantik n jelas.

paridah said...

oklh tu cntik n jelas.

ENA nak bagi vitamin FREE said...

ena perasan juga wawa..

yg penting konsisten update.

tahniah

Mardiah Diana said...

salam singgah petang puan wawa...diana pun selalu mcm tu kejadiannya...hihi