Wednesday, 26 August 2015

Pandangan Kurang Indah

Assalamualaikum wbt,



Perasan tak gambar di setiap entry wawa ni? Haa, inilah hasilnya bila update guna handphone.. Keluar gedabak besar kan? 

Maaf ye semua, buat sementara waktu ni wawa tak dapat nak edit jadi scale large kat gambar, macam yang biasa wawa buat. Handphone sedang menguji wawa kot..")

Jangan risau, wawa cuba edit balik kat draft supaya elok mata memandang..")

Thanks pada yang sudi singgah dan comment.. I love u laa..hehe
Share:

13 comments:

  1. huhuuh biasa la tu.. nak mudah guna photogrid... size dia reduce sikit bila kita upload.

    ReplyDelete
  2. singgah pagi..
    menguji kesabaran =)

    ReplyDelete
  3. sama la, dlu IQ pun slalu jadi macam tu, kat hp xley nak ubah saiz gambar macam dekat dashboard blogger..

    cara yang IQ buat sekarang, masukkan gambar dan ayat, save draft...masuk dekat komputer, edit gambar baru la publish...heeee...

    ReplyDelete
  4. Gambar besarlah bagus wawa jelas dipandang mata:)

    ReplyDelete
  5. Perasan. Hehe. Takpe asalkan update :D

    ReplyDelete
  6. Hehe..x jd masala..Bleh update Kemudian :)

    ReplyDelete
  7. banyak sebenarnya mslh guna mobile ni.. xleh nak adjust apa2

    ReplyDelete
  8. gambar besar takpe....maksud tercapai..

    ReplyDelete
  9. ok aje kalau besar ... yang penting gambarnya jelas. kalau kecil tak nampak tu yang susah :)

    ReplyDelete
  10. ena perasan juga wawa..

    yg penting konsisten update.

    tahniah

    ReplyDelete
  11. salam singgah petang puan wawa...diana pun selalu mcm tu kejadiannya...hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊