Fungsi Cinch Tea Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Fungsi Cinch Tea Shaklee, ramai yang bertanya dan ingin mengetahui apakah kebaikan dan manfaat yang ada dalam sekotak Cinch Tea shaklee.

Pelbagai review dari pengguna Cinch tea shaklee, dimana mereka bersetuju cinch tea mempu membantu meningkatkan tenaga harian mereka. Fungsi cinch tea shaklee yang sinonim dengannya adalah untuk menguruskan badan. Cinch tea shaklee membantu meningkatkan metabolisme badan sehingga 10 kali ganda dari biasa.

Wowwwww sangat kan fungsi cinch tea shaklee ni!

Pernah dengar Cinch Tea Shaklee? Ia adalah tea berbeza dari tea yang biasa kita minum. Mengandungi kurang caffein yang sesuai untuk anda yang sedang berdiet. Rakyat Malaysia ni memang suka sangat dengan minuman bercaffein walaupun tahu ia tidak bagus untuk kesihatan.

Jadi, Cinch Tea Shaklee amat sesuai untuk anda penggemar minuman tea. Tea yang dapat membantu anda meningkatkan metabolisme badan. Tahukah anda, Cinch Tea dalat meningkatkan 5kali ganda metabolisme badan. Justeru, ia dapat mempercepatkan proses diet korang..")

Fungsi Cinch Tea Shaklee , Kebaikan dan Keistimewaan Cinch Energy Tea Shaklee, Cinch® Tea Mix | Shape Up | Shaklee Malaysia Cinch Tea Mix : Tenaga Segera dan Turunkan Berat Badan Cinch Energy Tea Mix Shaklee dan Testimoni  Cinch Energy Tea : Supplemen Shaklee Untuk Hilangkan Mengantuk Kelebihan dan Kebaikan Cinch Energy Tea Mix Shaklee cinch tea shaklee harga  cinch tea shaklee untuk kurus  cinch tea shaklee cara minum  cara minum cinch shaklee dengan betul  cinch shake shaklee  testimoni cinch tea shaklee  cinch shake mix  kurus dengan cinch tea shaklee  ECZEMA DAN VIVIX, TESTIMONI ECZEMA, SET ECZEMA SHAKLee, eczema shaklee, vivix dan eczema  Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Cinch Tea mempunya 5 jenis bahan ekstrak semulajadi dan fungsi setiap bahan iaitu:

Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Energy Tea

1) Matcha Green Tea
  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x


2) Taurina
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak
3) White Tea
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
4) Rooibos Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat
5) Red Tea
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol -
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak
Jom amalkan minum cinch tea. Jaga kesihatan semoga badan kita sentiasa cergas.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

Eintan Nurfuzie said...

untuk kurus blh x?

Puan Wawa said...

Tentu laa boleh cik en.. Cinch tea memang utk org yg nak kurus dan jg kesihatan..")

Mardiah Diana said...

salam singgah sini puan wawa...minuman yang baik untuk kesihatan ni...

PeRdU cINta said...

Terrrrbaik..

Sheila Adziz said...

wah,,, dah ada tea bagus ni...

Rodiah Amir said...

Bagus ni nampak sedap je