Testimoni Energizing Soy Protein Shaklee Terbaik

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan. Ameen.

Siapa pernah minum ESP? Angkat kaki sikit..hihi..Pasti korang dah rasai keBESTan selepas amalkan minuman tenaga sepuluh dalam satu. Betul ke betul? Kenapa sepuluh dalam satu? Sebab, minuman khasiat ESP lebih dari sepuluh. Antaranya:


# Kulit sihat
# Kulit cerah
# Awet muda
# Baik untuk hormon
# Baik untuk prostat
# Remajakan kulit
# Bekalkan tenaga
# Baiki pigmentasi / jeragat
# Tingkatkan memori
# Lembutkan kulit
# Pekatkan susu
# Mengenyangkan pada masa lama
# Bina otot

Lihatlah, betapa banyak khasiat yang ada dalam satu canister ESP untuk kita. Dibawah ni, wawa nak kongsikan pengalaman Liyana Hisham dengan ESP. Jom ikuti kisah jatuh cinta Liyana dengan EP

==========

Kisah Chenta dengan ESP 


==========


Semuanya bermula masa tahun lepas bulan May, sebulan sebelum my Wedding Day. Masa tu muka kusam, eye bag menebal, jerawat naik sebab stress and tak cukup tidur, badan pun cepat rasa letih and paling scary selera makan yang meningkat sebab stress! Pergi fitting baju sebulan sebelum baju sanding ketat? Ohhh myyyy.. Google punya google jumpa pasal ESP, and then tu lah first time beli and consume Supplement Shaklee.


Alhamdulillah, hasilnya memang berpuas hati. Seminggu sebelum majlis fitting baju dah ngam, kulit pun dah licin and makin gebuu sampai masa wedding mak andam kata senang nak make up sebab kulit bersih. And paling penti
ng, badan pun tak cepat letih even tidur tak cukup.


Sampai sekarang, Lyana masih setia dengan ESP and makin lama makin in love lagi-lagi masa preggy nih memang perlu lebih tenaga nak bawa perut yang makin comel nih.


Anda first time nak cuba supplement Shaklee tapi tak tau nak cuba yang mana? Trust me, you just have to try this ESP.

==========

Jika korang berminat nak dapatkan produk shaklee, boleh hubungi founder MME Legacy iaitu Puan Wawa. Dapatkan konsultasi secara EKSLUSIF dan PERCUMA.

Founder of MME Legacy,
Wawa : 019 996 6576


1 comment:

Kakzakie said...

Sudah ternyata dan banyak testimoni tak boleh dinafikan lagi..