Kelebihan Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hari ni wawa nak kongsi pengalaman wawa sendiri bersahur dengan air Performance Drink. Memang perform habis..")

Alhamdulillah, hari ni puan wawa bersahur dengan PERFORMANCE DRINK.

Hasilnya, subhanallah wawa tak rasa ngantuk.

Sebelum ni, jam 10 pagi tu dah berair-air mata sebab menguap dan tahan ngantuk. Ada lebih 50kali pagi saja. Mungkin lebih lagi kot nohh.. Hihi


Biasalah, lepas sahur tu wawa memang tak tidur sampai laa masuk kerja. Kalau tak ada AIR KAYUH BASIKAL ni, confirm dah terlentok atas meja time rehat. Tak pun tidur kat surau.

Bagi orang bisness macam wawa ni, tidur tu dah tendang jauh2. Rugi waktu kalau tidur siang sebab kita boleh manfaatkan dengan study & share produk ke, info ke, apa sajalah. Asalkan bermanfaat..

Nak cuba AIR KAYUH BASIKAL WAWA? Whatsapp je no ni,

019 996 6676
019 996 6576
019 996 6576

Amazing sangat bila bersahur dengan PERFORMANCE DRINK..


Jom Cuba!😉😉

=======

Apa air Performance Drink?




1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.




2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.



Apa Kelebihan Minum Air Performance drink?


  • Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
  • Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Ia bukannya milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
  • Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  • Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum.




Siapa yang boleh minum Air Performance drink?


  • Individu yang aktif bersukan.
  • Individu yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
  • Individu yang menghidap gout.
  • Ibu yang menyusukan anak.
  • Individu yang kurang minum air.
  • Individu yang kerap sakit kepala.
  • Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
  • Kanak-kanak yang demam.
  • Individu yang suka minuman ringan terutama yang berkarbonat.


SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah sini

Farrah MF said...

Beli satu leh kongsi utk satu family :)

Ena said...

love performance drink so much!mmg betul2 membantu ibu hami macam ena kekal bertenaga di bulan puasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...