Hari Jom Berblog Walking

Assalamualaikum wbt,


Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan rahmatnya kita masih berpeluang merasai nikmat penghulu segala hari iaitu Jumaat yang berkat. Kenapa Jumaat hari yang berkat? Sebab dalam Alquran ada cerita banyak kisah tentang hari jumaat. Pelbagai pahala kita boleh kutip pada hari ini. Paling mudah dan senang, ringankan mulut untuk berselawat keatas Nabi Muhammas saw.

Lakukan sebanyak-banyak kebaikan supaya kita dapat tingkatkan pahala untuk akhirat nanti. Bukan tak perlu buat hari biasa, cuma kita lebihkan pada hari jumaat tambah-tambah ada yang sedang bercuti kan..hihi

Allahummasollia'ala Sayyidina Muhammad 100kali jom..")

-----------



Alhamdulillah, pagi tadi dah sempat berkahfi, mengemas rumah & dapur semua. Tunggu kain siap & operasi melipat kain. Sementara menunggu tu, wawa nak beraktiviti di blog. Almaklum laa, dah lama tak berblog walking akibat kekangan yang dihadapi. Ampuni wawa sebab jarang singgah ke blog kalian. Hari tu laptop hilang sebab rumah wawa kena pecah masuk dek orang. Nak update by phone, wawa tak reti nak upload gambar sebab die tak keluar macam dalam lappy. Line plak agak membantu untuk blogwalking, jalan macam siput kan..hehe

Syukur hari ni wawa berpeluang untuk singgah di blog kalian. Jemput tinggalkan link yang mana wawa belum sampai lagi.. 

Happy blog Walking Bloggers!")



SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW

Bbwana adienia said...

Happy blogwalking..singgah blog wana sekali ;D

Puan Wawa said...

Jom2, kita bw ramai2..hihi

Jari Manis said...

dh lama x singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...