Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku

Bismillahirrahmanirrahim,

Selamat istirehat ya semua, jom meriahkan segmen blogger cik Anizz ni.. Pencarian bloglist Feb-Mac 2015. Nak join, klik je banner pink comel tu ye..")


syarat2nya... simple je..

1) Follow blog Qaseh Ku
2) like page https://www.facebook.com/anizzadnan
(kalau tak nak like pun takpe)
3) tajuk entry "Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku"
4) publish dan backlinkkan ke entry ini sahaja..tempat lain tak layan..hihi..

TAMAT bila dah sampai 100 blog taw.. 100 blog ini confirm masuk dalam bloglist anis oke..jom jom.. support anis.. boleh kita kenal2..senang anis nak bom komen blog korang semua :)

happy blogging !! 

11 comments:

Anizz Annisa said...

terima kasih kak wawa sebab support.. senarai blog akan di update kemudian :)

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
selamat bersegmen semoga berjaya

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

khaty aiman said...

knok..knok..BW dari segmen yang sama..
Selamat bersegmen

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

Rafzan Tomomi said...

saya dari segmen yang sama. saya singgah & follow yer. Please followback okey? :)
http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

Fuza Musa said...

Fuza join juga

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

Cik Candy said...

Datang dari segmen yang sama dan follow sini (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

ahmad said...

Selamat bersegmen

Singgah sini

https://www.blogahbar.tk/2015/02/belajar-seo.html

https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ... 

Azhafizah Md Nor said...

Hai, blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html