Rezeki Di Hari Jumaat

Assalamualaikum & salam Jumaat, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Apa khabar semua? Alhamdulillah,  wawa doakan kalian yang singgah di teratak wawa ini dikurnikan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Ameen.

Alhamdulillah. 
Alhamdulillah. 
Alhamdulillah.  

Syukur Ya Allah, sekejap tadi adik wawa whatsapp tunjuk gambar cek atas nama wawa bernilai rmxxx. Allah, serius wawa tak ingat duit tu wawa claim untuk apa. 

Sungguh wawa tak sangka, bila kita bersangka baik pada Allah pasti akan bagi rezeki tanpa kita sangka sama sekali. Allahurabbi.

Disaat dekat tangan wawa langsung tak ada cash, bukan tak boleh ambil kat atm tapi wawa tak nak kacau duit dalam akaun personal. Wawa yakin pasti akan wawa dapat duit tapi wawa tak tahu dari mana wawa akan dapat. Sekejap tadi juga, customer pm nak order vitamin dan terus bank in duit.. Alhamdulillah. 

Percayalah sahabat, jangan pernah kita mengeluh. Walau apa pun permasalahan yang kita alami, mengadu pada Allah PASTI Allah tunjukkan jalan. 

Semoga bermanfaat sahabat,")

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

7 comments:

Bbwana adienia said...

alhamdulillah murah rezeki wawa..syukur la kan..

Scdha Sein said...

murah rezeki...

nohas said...

alhamdulillah...

saya pun dpt claim hari ni, hujung2 bulan ni, dapat duit memang seronok..hihi..

paridah said...

salam jumaat...alhamdulillah syukur luas rezki Allah.

ros_reeza said...

ALhamdulillah.. rezeki :)

Aisya A. said...

alhamdulillah..
rezeki tu. hehe

nana liena said...

dr mana tu kak? ingat tak?
mmg tak disangka kan ,bila tgh perlukan duit,ada rezeki..alhadulillah.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...