Rezeki Allah Taala

Assalamualaikum, 

Semalam punya cerita, Alhamdulillah murah sungguh rezeki hari ni. Pagi-pagi sampai ofis ada nasi minyak atas meja. Duduk sekejap ngadap pc, on pc semua tetiba ada sorang mamat ni panggil, namanya nizom. 

Nah, ambil karipap ni ada lima biji semuanya. Alhamdulillah,  rezeki lagi. Pagi-pagi wawa dah ambil esp, jadi kenyang laa.. time lunch baru makan nasi minyak, karipap share dengan membe-member sebelah. Rezeki biar dikongsika ..")

Jam 4 nampak ada orang bawak big apple 2 kotak besar. Wahhh, tak berkelip tengok. Buat keje pun tak keruan..haha.. 


Jeling member sebelah, pun sama hantu betul dengan big apple. Sempst ngap sebiji, jadilah bagi hilang kempunan.

Jam 7 bersiap nak balik, tetiba bos cakap bawak balik laa donut ni, die cakap korea ler.. ehhe, speaking laa.. Alhamdulillah,  rezeki lagi.

Balik rumah, turn hubby plak. Katanya malam ni ada makan-makan budak ofis belanja. Alhamdulillah,  murah juga rezeki suami. Wawa malas nak masak kalau makan sorang-sorang. 


Wawa pesan roti canai dua, satu roti biasa dan satu lagi rot telur. Fuhh, banyakkan makan. Tapi tak habis pun, tekak ni nak nasi jugak.. last2 minum air masak banyak-banyak bagi kenyang.. hehe

.


Sebelum tidur, minum collagen dulu. Kasi kulit lembap gitu.. supplemen yang paling wawa suka, sebab kulit jafi lembap dan lembut..")


Thanks for reading..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

3 comments:

Bbwana adienia said...

wana pun suka makan donut big apple..sedap sangat kan..

Nadirah Mohamad said...

Heeee...collagen oh collagen...mesti wawa dah borong untuk stok satu tahun ni..heee

Thank you singgah blog Nad..

Salam perkenalan :)

Jari Manis said...

big apple...dap nye dah lama x mkn konon nk diet huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...