Mommy To Be

Assalamualaikum wbt, 

Apa khabar sahabat? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa sihat sejahtera, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Aameen.


Mommy to be, siapa yang sesuai untuk gelaran ini? Setiap wanita inginkan cahaya mata kan? Jarang sekali kalau yang tak nak tu.. hehe..

Mommy to be macam sesuai untuk ibu-ibu yang hamil kan? Tapi sesuai tak untuk wanita yang belum punyai anak? 

Wawa selalu jugak guna words ni, sebab bagi wawa kata-kata tu kan doa. Bila wawa tulis status yang lebih kurang macam ni, ramai yang bertanya. Wawa ada baby ke? Wawa dah pregnant ke? Hihi.. Sedangkan belum lagi, cuma wawa suka guna menunjukkan kita rasa macam bakal ada baby.. ngeee..

Coretan di pagi hari..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

3 comments:

Etuza Etuza said...

baby tu manis tersenyum..terbaik ..

Farrah MF said...

Hello, mommy-to-be! Akak doakan ni :)

CT Humairah said...

kami doakan yang baik baik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...