Vivix Kurangkan Keletihan

Assalamualaikum wbt,

Malam ni wawa nak share story suami. Suami wawa jenis tak suka sangat makan supplemen, tapi wawa tetap juga paksa suami untuk makan. Kadang kala, makan dalam terpaksa..hehe

Wawa memaksa sebab sayang, suami wawa selalu letih. Mungkin sebab waktu kerja yang tidak sama dengan orang lain. Kerja shift, normal laa kan. Tidurnya siang, jaganya malam. Walau banyak mana kita tidur diwaktu siang, ia tetap tidak sama kita tidur malam. 

Waktu normal kita dan waktu rehat adalah malam. Namun, suami wawa terbalik pula. Siangnya waktu rehat dan malam waktu untuk berjaga. Since sekarang hari minggu suami ikuti kursus chargeman, buatkan suami wawa tak cukup rest. Suami wawa berulang dari Paka ke ILP Terengganu, ambil masa 1 jam lebih selama dua hari. 

Bayangkanlah, pagi drive ke Terengganu 1 jam lebih, masuk kelas sampai jam 5 petang. Drive balik ke Paka 1 jam lebih, sampai rumah jam 7 petang lebih, Mandi siap2 solat, turun pergi kerja kat Kerteh sampai 7 pagi besok. Langsung tak rehat, wawa tahu suami mengantuk tapi tiada pilihan sebab dah sambung study kan.

Apa yang wawa boleh bantu?? Wawa sediakan supplemen untuk bagi kecergasan pada suami iaitu Vivix dan Omega untuk kecerdasan Otak.

Sampai petang tadi, wawa terus bagi vivix kat suami sebelum pergi kerja. Jam 9 lebih tadi suami balik rumah kejap untuk ambil baju nak pergi kursus esok. Tahu apa suami wawa cakap? Wawa tanya letih badan tak? Suami jawab, "hehe..badan tak letih pun cuma mengantuk"..

See, pada awalnya suami cakap letih.. Konon nak main2 kan wawa, then lepas tu suami cakap tak letih pun badan walaupun drive agak jauh. memandangkan suami wawa sebelum ni amatlah susah nak drive banyak2 kali macam tu, kalau tak malam pasti jam 9 tu dah lelap dah.

Rahsianya??!! PASTILAH VIVIX, MEMBANTU MENGURANGKAN KELETIHAN..


---------------

For Info and Order:


emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”


SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...