Testimoni Omega Guard, Herblax Dan Cinch

Assalamualaikum 


Rasanya tak adil kalau saya tak share di sini...

saya nak share hasil penurunan berat badan saya sendiri selepas belajar cara menurunkan berat badan dengan betul.
Hasil selepas 6 minggu saya menjaga pemakanan dan pengambilan vitamin serta senaman.

Kalau nak turunkan berat badan kita kena ubah cara hidup ke arah yang lebih sihat.
70% melalui pemakanan serta diet yang sihat
(pengambilan vitamin/supplement termasuk kategori pemakanan)
30% melalui senaman/ workout

Jangan sesekali ambil ubat/steroid untuk turunkan berat badan, tiada jalan semudah dan sesingkat itu.
Tak pasal dapat kesan buruk pada badan je.
Ingat tau!

Lagi satu bila berdiet jangan sampai tiada nikmat hidup, nasi pun taknak makan.
Nasi tak bersalah, yang bersalah hanyalah portion/kuantiti nasi... cukup sekadar segenggam tangan masing2.
Jangan lebihヽ(^。^)ノ
Tekak saya tekak asia jadi hari-hari makan nasi.

Set turunkan berat dari shaklee plak sy ambil OmegaGuard, Herblax dan Cinch...
Kegemaran saya ni...
Bab workout plak saya akan senaman di rumah atau bersama kawan selama 1-2jam setiap 6hari seminggu, satu hari adalah rest.
Kalau sibuk saya hanya senaman selama setengah jam.

Kalau nak cerita kat sini banyak sangat tips n ilmu n turunkan berat badan.
Insyaallah nati sy share di blog saya ye
Jemput semua ye...


==========

For Info and Order:



emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...