1001 Manfaat Vivix untuk Sekeluarga

Assalamualaikum wbt,

Bagaimana Vivix membantu seisi keluarga kembali sihat walafiat? Vivix memberi kesan positif terhadap 4 mekanisme penting iaitu:


  • pertahanan sel
  • tenaga sel
  • pemulihan sel
  • prestasi sel

Apabila sel badan kita miliki keupayaan yang tinggi dan sihat, insyaAllah badan kita akan lebih sihat, bertenaga sehinggakan memancarkan wajah yang awet muda, kulit yang cantik dan berseri. 

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Vivix siapa yang tak kenal vivix? Umpama Puan Fisha, pada awalnya langsung tak tahu apa yang ada pada Vivix. Alhamdulillah, selepas mencuba akhirnya seluruh isi keluarga BAHAGIA.

Jom baca kisah Puan Fisha.

KISAH VIVIX SAYA.

mula mula saya ambil vivix 
sebab kaki saya sakit dan saya di cadangkan adik saya untuk beli.
jadi saya kata apa benda la vivix ni dah la mahai sangat bole beli 2 gram emas 916.
tapi asyik2 adik saya share kebaikan nya,
akhirnya saya pun cuba.

AL HAMDULILLAH KESAN NYA SEKARANG DAH HAMPIR 2 TAHUN KAKI SAYA TAK SAKIT SEPERTI DULU.

dulu nak jalan seperti ade batu besar di kaki.kaki pula sentiasa sejuk dan sakit mencucuk -cucuk sungguh tak tahan.

KISAH MAK SAYA
demam 3 minggu ulang alik hospital dan klinik.
kisah ni pun hampir 2 tahun lepas.
kaki mak saya bengkak teruk.

mak kata kaki mak ibarat menanti lumpuh.
muka mak makin hari ,makin sembab
kami adik beradik rasa sangat takut apa 
sebenarnya yang mak saya lalui.

SAYA BERBINCANG DENGAN ADIK SAYA.
jadi kami sepakat beli kan mak vivix .
2 botol vivix kami berjaya belikan mak.

alhamdulillah .
sejak mak consume mak tak demam ,
kaki mak surut dari bengkak teruk.
muka mak kembali segar dan jadi lebih muda,
kaki mak yang mak kata reput tadi sehingga mak yang tadi bilik di atas pindah bilik bawah,
kini laju je naik tangga .
dulu mak solat duduk sebab sakit sangat.
mak nak berdiri dan duduk susah.
kini mak dah solat berdiri seperti biasa.
hiba nya hati saya.
SYUKUR PADA ALLAH SEBAB SAYA DAPAT LIHAT MAK KEMBALI CERIA

YANG HERAN NYA.
mak fikir mak dah pun MENAPOUS MAK SAYA 52 TAHUN.TAPI PERIOD MAK KEMBALI SEPERTI SEMULA DAN tanpa sengugut.
SAMPAI MAK KATA UBAT APA APA LA KORANG BAGI BANYAK BETUL MANFAAT NYA UNTUK MAK

KISAH ABAH SAYA PULA.

kisah diabetis berkali kali doktor kata jaga permakanan dan ambil ubat.
tapi abah tak berapa jaga.
gula 23 ke 24.

saya iktiar vivix juga.
gula abah drop dari 24 terus dalam masa 3 ke 4 hari 11.2.
sekarang gula makin stabil.
6 ke 7.

abah ade diabetis dan sakit lutut.
dulu dah macam2 treatment abah buat.
suntik dah 2 klinik.
rawatan di hkl sudah berbulan2.
cadangan doktor operate lutut.
ayah saya dahulu nya ahli sukan.
sampai usia 40 an masih main bola

sekarang 57 pun main bola,
bila saya bagi vivix plus collagen.
alhamdulillah kini abah dah kata abah makin ok dan abah dah boleh solat berdiri.
1 ramadhan saya terperanjat lihat abah solat berdiri.sebab saya biasa lihat abah bawa kerusi kemana 2.
siapa tak happy bila lihat ayah yang dulu nya asyik sakit kini lincah kembali.

الحمدالله شكر
saya sangat rasa beruntung bertemu shaklee.
asbab ini Allah lorong kan pelbagai kesihatan buat saya sekeluarga.

- FISHA

Percayalah,ALLAH beri kita banyak cara untuk sembuh.ikhtiar lah dan sentiasa cuba.
PERCAYALAH YANG MENYEMBUHKAN ITU ALLAH.Bila allah kata sembuh maka sembuh la.

"SHAKLEE ADALAH SUPLIMENT BUKAN UBAT."


Dapatkan pelbagai info tentang VIVIX di SINI.

Jangan biarkan orang-orang yang anda sayang dibelenggu dengan masalah kesihatan. Pepatah Inggeris mengatakan, Prevent is Better than Cure.")

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
(ID - 1109915)
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW
anum singgah pagi khamis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...