Sunday, 10 May 2020

30 Idea Dekorasi Ruang Tamu Sempit

Assalamualaikum wbt,

30 Idea Dekorasi Ruang Tamu | Living Hall Decoration | Bila ada rumah sendiri, baru terfikir macam mana nak deco rumah bagi cantik-cantik. Belum ada rumah sendiri pun boleh deco sebenarnya, supaya mood kita sentiasa cantik setiap hari. Anda tahu tak, sebenarnya suasana dalam rumah boleh mempengaruhi mood harian seseorang. Jika bersih dan kemas, mood anda akan jadi lebih happy dan positif.

Tak percaya? Anda boleh mula cuba buat susunan atur atau dekorasi bahagian ruang rumah anda hari ini. Di bawah ini, mommy kongsikan 30 idea dekorasi bahagian ruang tamu rumah. Ada pelbagai cara, warna dan teknik susunan untuk mencantikkan ruang tamu anda.

30 Idea Dekorasi Ruang Tamu | Amazing Small Living Hall Ideas
































5 comments:

  1. Cantik design ruang tamu ni, teringan nak buat design macam ni bila ada rumah sendiri

    Jemput baca dan komen,
    https://tarotthefool.blogspot.com/2020/05/14th-educational-trip-experience-lodz.html

    ReplyDelete
  2. Saya suka pergi ke ikea ambil inspirasi tapi kat Melaka tak ada.

    ReplyDelete
  3. adoi semua cantik..nak buat memang teringin tunggu anak-anak besar sikit

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊