Friday, 18 October 2019

Testimoni Youth Shaklee : Pengalaman Sendiri Guna Skincare Youth

Testimoni Youth Shaklee : Pengalaman Sendiri Guna Skincare Youth

Assalamualaikum wbt,

Testimoni sendiri menggunakan youth shaklee.

Kali ni mommy nak share testimoni sendiri guna Youth skincare pulak. Boleh tengok gambar bawah ni.😊
Testimoni Youth Shaklee : Pengalaman sendiri guna Youth shaklee

  • Sebelum
    - masa ni mommy tengah pregnant 2/3 bulan. Masa ni tetiba banyak gila jerawat naik, mungkin horman pregnant agaknya.
  • Selepas - gambar sekarang, selepas konsisten gunakan youth skincare shaklee.


TESTIMONI SENDIRI YOUTH SHAKLEE. Apa perubahan yang mommy rasa / alami lepas guna set kulit youth?
• Muka makin lembut dan halus
• Jerawat dah jarang naik. Ada naik pun cepat je hilang.
• Kulit tak berparut.
• Whitehead dan blackhead kat muka dah hilang.
• Muka tak kusam macam dulu
•Kulit muka rasa makin tegang.
• Garis halus bawah mata makin kurang.
• Bintik hitam dah tidak kelihatan dan makin kurang.

Dulu mommy juga ada masalah jerawat yang teruk dibawah bahagian dagu dan tepi dagu. anda boleh lihat video ini juga ye. Alhamdulillah, sekarang ini masalah jerawat tersebut sudah hilang sepenuhnya.


Apa Set Youth yang mommy guna?
Full set Youth skincare shaklee

Mommy guna fullset Youth. Ada cara guna dia tau. Mula-mula mommy guna set basic yang ada cleanser, toner, moisturizer dan night crean. Yang ni memang tiap hari mommy guna. Selepas seminggu, mommy add pula dengan treatment set yang ada serum, radiance c+e.

Jika anda baru nak mencuba youth shaklee dan bajet yang rendah, masih boleh menggunakan set basic dan hasilnya juga berkesan kerana kesemua produk youth shaklee mempunyai bahan aktif youth complex. 

Ini cara mommy guna youth skincare shaklee setiap hari.
  • Siang - mommy guna cleanser, toner, moisturizer + sunscreen / sunblock.
  • Malam - mommy guna cleanser, toner, serum, radiance c+e dan night cream.


Radiance mommy guna setiap hari 1, ada orang sayang. Mommy pakai je satu seluruh muka.
Bestnya pakai radiance, kulit memang jadi best giler tambah pula kalau ada jerawat nak naik, esok tu terus hilang.

Sekarang ini, mommy tambah lagi dengan masker dan cream siang.

Nak tengok testimoni youth shaklee yang lain? Boleh tengok sini, Testimoni Youth shaklee.

Mommy suka sangat pakai youth skincare ni, sebab mommy boleh keluar tanpa pakai compact powder pun tau. Tak perlu nak pakai foundation dah.

Tapiiii, mommy pernah pakaicompact powder, dan makeup sikit-sikit kat muka. Serius jadi lagi lawa. Kulit jadi lagi glowing tau. Makeup pun tak bercampok2.

Kalau tanya mommy, berapa bintang nak bagi kat youth?
Mommy bagi 10 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Mommy, berapa harga youth shaklee ni?

Mini Youth skincare shaklee | Klik gambar untuk lihat harga set youth shaklee

Jika anda Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.

atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,


019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

2 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊