HUBUNGI KAMI

Hubungi Kami

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera :)

Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Shaklee Johor, Pengedar Vivix Pengerang Johor, Pengedar Shaklee Pengerang, Pengedar Set Kesihatan Shaklee Johor, Pengedar Set tenga Shaklee Johor


Agen Shaklee Bandar Penawar, Pengerang Johor

Boleh panggil saya Wawa, merupakan Pengedar Shaklee Bandar Penawar, Pengedar Shaklee Johor dan juga Pengedar Shaklee Pengerang.

7 Sebab Anda Mahu Pilih Kami Sebagai Konsultan Shaklee Anda

#1 Servis Penghantaran ke rumah anda! Melalui Poslaju / GDex / Citylink ke Seluruh Malaysia!

Minimum
RM 9.00 (semenanjung)
RM 10.60 (Sabah/Sarawak)

Maksimum
RM 10.60 (semenanjung)
RM 21.20 (Sabah/Sarawak)

FREE postage
Pembelian melebihi RM 800 (semenanjung)

Pembelian melebihi RM 1000 (Sabah/Sarawak)


#2 Agen Shaklee Bertauliah

Saya telah menghadiri Wellness Workshop (basic Product Workshop) dan mempunyai sijil penyertaan sepanjang 2014 & 2015. InshaAllah saya akan bantu anda mencapai kesihatan yang anda inginkan melalui ikhtiar dengan Produk Shaklee.

Saya merupakan pengguna Shaklee sejak 2014 hingga kini. Secara jujurnya, sejak itu saya tidak cuba produk supplement jenama lain. Dengan ikhtiar ini, Alhamdulillah saya dapat miliki kulit wajah yang sihat, kesihatan yang lebih baik seperti tiada lagi gastrik, masalah resdung suami saya semakin pulih, masalah berat badan dibawah BMI juga semakin normal, kesihatan kedua ibu ayah saya juga berada ditahap yang amat memuaskan.

Saya percaya supplement sangat penting dalam kehidupan saya seorang isteri, pekerja dan businesswoman.

Saya mula berbisnes Shaklee sejak Feb 2014. Pada Mar 2014, saya mencapai pangkat kedua di dalam Shaklee iaitu Supervisor. Sejak dari itu, saya dan suami berganding bahu bekerjasama dalam memastikan pencapaian dalam business kami semakin berkembang. Kini, saya telah memiliki 11 orang Agen Shaklee Yang Bertauliah dibawah kelolaan saya sendiri.

InshaAllah kami suami isteri komited membantu anda berikhtiar meningkatkan tahap kesihatan anda.
Saya boleh dihubungi melalui Whatsapp di 019-9966576. Peribadi kami yang ceria inshaAllah membuat anda selesa dan tidak berasa janggal.

Nama : Puan Wawa (WAN ROKIAH BT WAN ISMAIL)
Sid No : 1109915
Phone No : 019-9966 576
Email : wanrokiahwanismail@gmail.com
Website : www.vitaminwawa.com
Spouse Name : Zuuber Bin Che Ibrahim
Cod Area : Penawar

FREE CONSULTATION


#3 Pengguna Shaklee Sejak 2014

Terbukti berkesan kerana saya telah mencubanya dan mengamalkan set kulit sejak 2014 lagi. Selain set kulit, saya sangat konsisten dengan SET BERTENAGA SHAKLEE. Alhamdulillah, dengan kerja ofis melebihi 10 jam setiap hari, ditambah pula dengan part time bisnes saya sangat-sangat memerlukan badan yang bertenaga setiap hari. 

Amazingly, alhamdulillah dengan izin Allah swt produk Set Badan Bertenaga banyak membantu saya.

Berpuluh testimoni dari customers saya sendiri dan beribu testimoni dari sahabat-sahabat pengguna produk shaklee telah berjaya mereka rasai.

Jika anda inginkan kesihatan yang baik dan bertenaga sepanjang hari, saya sangat mengesyorkan anda mengamalkan set kesihatan dan set bertenaga dari produk shaklee ini.

#4 Agen Shaklee yang Komited Sejak 2014

#5 Miliki Syarikat Berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia

Alhamdulillah, selepas setahun menjalankan business shaklee, kini kami sudah memiliki sebuah syarikat trading iaitu "WNZ GREAT TRADING" yang berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

#6  Konsultansi Pantas dan MesraFor orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!Founder of BYG
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com
SID No : 1109915
Instagram: @beauty.bywawa


 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN

1 comment:

ENA said...

mesti pilih!