Testimoni ESP Shaklee Kulit Cantik Cerah Mulus

Assalamualaikum wbt,

Testimoni ESP Shaklee kulit cantik cerah mulus, semestinya menjadi idaman setiap orang. Tak kira remaja, wanita, mahupun lelaki.

Kecantikan asli sentiasa jadi dambaan kan? Tak nak laa cantik sebab make up. Bukan salah tau, cuma kita tak rasa original.

Orang lelaki suka tengok perempuan make up, tapi bila tang isteri dia tak suka pun pakai make up. Sebolehnya dia larang, sebab apa? Dah hilang kecantikan asli isterinya bila make up.

Tapi, kebanyakkan isteri tak jaga pun kecantikan asli. Masing-masing usaha jaga kecantikan dengan make up. Bila kat rumah tak make up, dah pucat muka. Suami pun malas nak tengok. Betul dak? 

Jadi, kenalah jaga dari sekarang. Minum esp setiap hari. Lama-lama wajah pun berseri. Cuba tengok adik kat bawah ni. Testimoni ESP Shaklee kulit berseri sungguh kan.

MANISNYA SENYUMAN MU



Manisnyaaa, macam makan coklat beryls tiramisu bersalut badam. Ditenung dikunyah dan habis, diambil lagi. Tak puas makan.

Gitulah gayanya bila pandang wajah manis si penggemar esp. Senyum dulu dah manis, tapi senyum sekarang boleh datang semut tau. 😄

Semuanya gara-gara minum dan shake esp pagi2. Tak sanggup nak berpisah jauh, rasa sayang sangat.

Kenapa rasa sayang dengan ESP? Sebab, 

🎀 ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata

🎀 ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat

🎀 ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING

🎀 ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads

🎀 ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda

🎀 ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus

🎀 ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus

🎀 ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk


Best kan bila kita dah rasai keberkesanan produk esp shaklee. Tambahan pula kita yang jadi testimoni esp shaklee. hihi

Itulah sebab kenapa kak wawa sejak 4 tahun lalu menggunakan produk shaklee tak pernah kecewa dengan produk shaklee.

Siapa yang nak kulit cantik seperti mereka, jom amal makan produk shaklee..")

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments: