Testimoni ESP : Lagi Berbaloi Beli Supplemen Dari Makeup

Assalamualaikum wbt,

Bila naik jerawat time pregnant, selalu bagi alasan sebab perubahan hormon ketika hamil. Hinggakan tak de inisiatif untuk atasi masalah jerawat sendiri.

Bila dah bersalin, mula parut bertompok-tompok. Korang tahu tak, masalah korang tu boleh selesai. 
Lihat testimoni ibu hamil yang sudah jatuh conta dengan esp.

Bulan ni ada promosi tau, boleh LIHAT PROMOSI HEBAT DISINI.

Testimoni Puan Marshella
Saya pun ingin kongsi pengalaman dgn ESP semasa hamil 😊

One thing I dont like about my pregnancy is my hormon changes..
Jerawat mmg x berenti naik since 1st trimester..
Sudah surut satu, naik lagi satu..😭😭

And to be honest, start second trimester ni la baru saya rajin ambil ESP sbb baru la ada selera sikit minum susu. Kalau tidak mmg selalu mengelak minum esp. X tau kenapa tiba2 menjadi picky eater masa pregnant ni..

Apa yg saya notice, lepas start rajin minum esp ni, dan ambil dlm recommended protein dosage yg sesuai utk pregnant woman, parut jerawat mcm cepat pudar. Walaupun jerawat still tumbuh mcm cendawan la 😂😂
Kulit pun macam jadi makin cerah. Suka pula dgn tone kulit skrang ni walaupun ada jerawat la 😂😂

Start dari skrang mmg la x kan miss sda minum esp ni.. X sabar mau dpt kulit gebu..
Cita2 dari dulu lagi mau flawless tanpa mekap.. 😊😊
Biar cantik natural beauty. 
Lagi berbaloi beli suplemen daripada beli make-up 😁😁

#ESPbest
-Puan Marshella

Alhamdulillah, inilah pengalaman ketika hamil Puan Marshella dengan ESP shaklee. Masalah hormon yang dialami menyebabkan jerawat naik umpama cendawan tumbuh selepas hujan. Setelah konsisten minum ESP, alhamdulillah berlaku perubahan pada kulit Puan Marshella.

Adakah anda ingin mencuba esp? Boleh hubungi Kak wawa untuk dapatkan set promosi ESP pada bulan ini.

Oh yaa, kami membuka peluang kepada semua untuk sertai kami dalam menjalankan bisnes hanya dari rumah tanpa perlukan modal yang besar. Jika berminat untuk menambah income keluarga, boleh whatsapp kak wawa secara terus di link whatsapp dibawah.


Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai

Pengeposan ke seluruh Malaysia


1 comment:

Cik Ash said...

Terbaiknya testimoni