Aktiviti Bisnes - Breakthrough Leader Shaklee 2018

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, semalam seharian kak wawa menuntut ilmu. Syukur sangat kak wawa dapat pergi dan sampai.

aktiviti bisnes shaklee, event shaklee, breakthrough shaklee Johor bahru, bisnes activity, Cara Bisnes Shaklee Sampai Berjaya, Aktiviti Business Saya Peluang Perniagaan | Shaklee Malaysia Permulaan | Peluang Perniagaan | Shaklee Malaysia pengedar shaklee aktif johor pengedar shaklee aktif pengerang pengedar vivix shaklee aktif pengedar vivix shaklee pengedar vivix pengerang


Walaupun pada awalnya, macam2 cabaran yang kak wawa lalui. Akhirnya, kak wawa dapat jugak duduk dalam majlis ilmu yang penuh dengan input berguna.

Selepas balik malam tadi, kak wawa bersembang dengan suami. Suami kata, hebat bini dia sanggup pergi walaupun kaki tengah sakit. Ye laa, balik-balik rumah tengok kaki sendiri dah jadi purple. 😄

Then, kak wawa terfikir dengan kata-kata suami. Sanggup kak wawa pergi, padahal bukan dekat nak drive sendiri dan kak wawa first time drive sendiri pergi ke JB. Dan kak wawa tak kenal jalan. Alhamdulillah, dengan bantuan app maps kak wawa sampai.😘 Awal 1 jam pula tu.🙊

.
Apa yang kak wawa boleh simpulkan adalah, bila kita NAK dan kita dah letak MATLAMAT (PALING BESAR) untuk pergi, walau sebesar mana cabaran kita alami, kita nampak kecil sahaja.

Pernah dengan falsafah ini? Atau orang panggil kata2 laa kot.

Bila MATLAMAT sebesar gajah, pasti alasan /cabaran kita nampak macam semut je.

Betul ke betul?

Begitu juga dalam bisnes, bila kita nak dan ada SEBAB KENAPA kita perlu BERJAYA dalam BISNES kita, kita akan buat sampai dapat.

Takkan pernah bagi alasan walaupun sekelumit alasan.

Jadi, kunci untuk berjaya buang jauh2 alasan dan buat untuk masa depan kita.

Bisnes kita buat ni bukan untuk orang lain, tapi untuk anak2 dan keluarga kita. Betul?

Jadi, terus bersemangat dan bina legasi keluarga anda.

Jangan bergantung kepada pekerjaan yang anda ada sekarang, ia belum menjamin masa depan anda.

Nak bina bisnes bersama kak wawa? Picit yang color biru kat bawah ni ye. 

www.wasap.my/60199966576

Kak wawa
Your Business Mentor

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant & Your Business Mentor :
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments: