Kulit Licin Flawless Selepas Detox

Assalamualaikum wbt,

Jika sekali lihat, mungkin agak sukar untuk percaya. Namun, itulah hakikat manis yang terpaksa ditelan pengamal produk kesihatan shaklee. Jika ada yang menyangka kesan buruk selepas amal produk shaklee, masih ramai yang setia dengan produk supplemen no 1 di dunia ini.

Berasaskan bahan-bahan semulajadi serta ujian klinikal yang dijalankan keatas setiap produk melebihi 80,000 kali setiap tahun. Ditambah pula dengan landmark study, mengukuhkan lagi keselamatan dan kesihatan menguatkan lagi keyakinan para pengguna produk ini.

Tidak ketinggalan akak Inah, yang mengalami masalah kulit tidak sekata, berparut, kusam dan kurang berseri. Alhamdulillah, selepas set detox shaklee dan konsisten menjaga pemakanan harian kulit kak Inah jauh berbeza sebelum ini. Lebih cerah, cantik dan flawless. Bagaikan bulan dan bintang jaraknya perbezaan gambar dulu dan kini.

Testimoni Set Detox

Set Detox Jadi Rebutan Sepanjang Zaman

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak anda detox? Apa itu detox? Penting ke buat detox? 

Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. 

Kelebihan mengamalkan set detox dapat membantu sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik.

Mengapa Perlu Detox?
Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...