1 Botol Vitamin C Tahan 3-4 Bulan

Assalamualaikum wbt,

Setelah beberapa bulan, baru dapat buka botol baru.☺️ Alhamdulillah, dah habis pun yang lepas. hihi

Lama betul nak habis.๐Ÿ˜‹

Testimoni Kulit Baru Tumbuh 2 Bulan Minum Vivix

Assalamualaikum wbt,

Siapa sangka kaki yang dulunya umpama tiada harapan untuk baik, kini sudah kembali pulih. Daging yang dulu sudah dikikis kerana jangkitan kuman, kini tumbuh bagaikan tiada apa yang pernah berlaku dulu.

Jom kita lihat sirna selepas mengamalkan minum vivix selama 2 bulan.

Vivix vs Daging Kaki Buruk Akibat Diabetes

Cerita ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt,

ESP minuman segera yang mengenyangkan dan dalam masa yang sama membantu menguruskan badan serta menstabilkan BMI badan kita. Bagi yang badan jenis berisi, ia dapat bantu menurunkan berat badan, bila badan kita kurus ia membantu menstabilkan BMI kita.

ESP ni minuman feveret wawa sejak tahun 2014, once dah minum sampai sekarang dan bila-bila takkan tinggal. hihi

Flavour soya vanila sangat menyenangkan bila diminum. Haa, cara nak minum untuk kuruskan badan mesti ambil waktu pagi as a breakfast. Jangan gatal-gatal nak makan nasi minyak, nasi lemak pula ye. Sebab setiap hidangan esp mengandungi 14g protein. 

Berbeza dengan badan macam wawa, boleh ambil double triple protein. hehe
Wawa boleh ambil selepas makan pagi. lepas makan nasi lemak, nasi minyak mahupun roti canai dan ambil pula dengan ESP. Badan barulah mantop. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...