Gambar Riang Ria Raya 2017

Assalamualaikum semua😊

Selamat hari raya maaf zahir batin. Minal aidil wal faizin buat sahabat yang sudi jengah ke blog wawa ni.

Baru nak up pasal raya kan. Tak pe, raya kan sebulan.😄

10 hari wawa ambil cuti bersama suami, alhamdulillah rasa sangat puas beraya tahun ni. Sakan betul wawa.

Apa hidangan dan kuih favourite korang time raya? 

Paling wawa suka nasi himpit kuah kacang, nasi minyak, satey, kuih dahlia, kuih sarang semut. Wawa makan ni je tak pe hari raya satu hari. Hehe

Ok, wawa bukan nak share gambar pasal hidangan ni tau. Nak share gambar raya wawa dengan family, kawan2 dan exboss  time keje di Paka dulu.

Minum Vivix Ajaib Cantikkan Wajah Sebelum Raya

Assalamualaikum wbt,

Hai uolls, selamat pagi. Apa khabar? Lama betul wawa tak bersiaran kan, almaklumlah perasan diri PM. Kesana ke mari busy mengalahkan Perdana Menteri.. hihi
Interprem gambar sendiri laaa sekali.👻 ofismate 2014~2016 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...