PERCUTIAN PERCUMA SHAKLEE

Assalamualaikum wbt,

Semalam beraktiviti kelas di online telegram bersama team #maestroelite , khas leader-leader yang terpilih sahaja di bawah MSE Sdn Bhd. Alhamdulillah, minggu ni dah masuk minggu ketiga kiteorang aktif beronline kelas.


Setiap hari sentiasa berbeza dan best sangat sharing daripada master-master yang terlibat diberi tanggungjawab untuk buat sharing di akademi Maestroelite. Malam tadi berjalan seperti biasa dan tajuknya adalah "PERCUTIAN PERCUMA SHAKLEE".

Setiap tahun shaklee akan bawa semua leader untuk percutian dalam negara dan luar negara. Bagi trip local leader shaklee mesti kena kumpul 410 point dan trip international 1010 point. Macam mana nak dapat point-point ni, jom join team wawa, detail coaching khas untuk korang.😊


Bila faham macam mana nak collect point lagi bersemangat nak kumpul point untuk join percutian percuma shaklee. Nak tau tak apa yang best trip percuma shaklee ni. 

Dapat duit poket lagi.")

Kenapa kena pergi trip Shaklee?

1. Shaklee tanggung dari pergi sampai balik
2. Shaklee tanggung makan minum HALAL
3. Hotel MEWAH
4. Boleh bawak orang yang tersayang sekali!
5. Ada aktiviti yang Shaklee rumit nak beri makan, Shaklee kasi DUIT untuk makan
6. Trip ni ialah EXTRA rewards dari yang kita dapat bulan2 iaitu CASH

7. Dapat jumpa ORANG HEBAT-HEBAT!

Jom kita tengok gambar trip ke Japan Master Nad wakil MSE yang pergi ke sana. Sangat mewah an exclusive, hanya di Shaklee. Shaklee spend untuk seorang lebih rm20,000 setiap orang. Menurut kata agen yang menguruskan trip ini, pihak shaklee ambil pakej yang paling mahal, semua tempat dia melawat. Untungkan?

Kita boleh pergi sendiri, tapi tak kan bazirkan wang untuk tidur hotel dengan harga rm2000 satu malam. Kan? 




Master Nad & Umminya

Dapat hadiah lagi bila masuk bili..hihi 

Royal Hotel

Protein yang dijual di shaklee Japan

Vitamin Shaklee di Japan

View Bandar Tokyo from Royal Hotel


Harga RM800

Bangunan Restoran Ketam Gergasi 

Shaklee menitik beratkan makanan halal kepada semua leader yang beragama islam. Memang terbaik trip shaklee.
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...