10 Kebaikan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum wbt,

Bulan ni wawa nak bagi FREe 2 paper beg hijau ini dengan setiap pembelian 2 botol Vivix shaklee. Ada yang berminat? Nak tahu apa kebaikan Vivix shaklee? Teruskan membaca ye.. hihi

Vivix adalah salah satu produk favourite wawa, mak dan juga ayah, setiap malam tak kan miss untuk ambil satu sudu. Mak wawa paling happy, sebab ramai yang tegur mak nampak makin muda, kulit lebih cantik, ada yang tak percaya mak dah ada cucu. Manakala ayah wawa pula, garis kedut di dahi semakin menghilang. Wajah ayah nampak makin menegang. 

Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah swt. Walau apa pun, Allah suka hambanya berusaha tetapi meletakkan Allah adalah yang Pertama. Kan.

Promosi Shaklee 3 Bulan 1st October -31st December 2016

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan serta diberkati Allah swt. Sudah hampir setengah bulan PROMOSI 3 BULAN yang sedang berlangsung di HQ dan website shaklee. 

Sempena bulan tingkatkan imuniti individu dan keluarga, shaklee telah mengeluarkan set tingkatkan imuniti tanpa anda susah fikirkan vitamin apa yang patut anda ambil. Complete set ini sesuai untuk seisi keluarga sedari bayi sehinggalah orang dewasa. Bayi tidaklah boleh kita bagi direct makan supplemen dan vitamin ini. Ia perlu diberi melalui susu ibu ye. ")


SET 1 : Immunity sets

Testimoni Penyakit Sopak Sembuh Dengan Vivix & ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, dah senyum? Senyumlah kerana itu permulaan aura positif dalam diri anda.

Sejak dua menjak ni, ramai pula yang cari  vivix sebab nak hilangkan penyakit sopak atau vitiligo ini. Rata-rata yang datang merangkumi umur seawal 20an, 30an dan 60an. Maksudnya, penyakit sopak ini tidak berlaku pada sesetengah umur sahaja. Ia berlaku pada peringkat umur. 

Untuk mengetahui apa itu penyakit vitiligo ini. Anda boleh klik LINK ini.

Testimoni 1 : 3 botol Vivix sembuh dari Vitiligo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...