Monday, 22 August 2016

Siapa Perlukan Kalsium Ostematrix

Assalamualaikum wbt,

Dalam sibuk menjaga kecantikan, kesihatan dalaman dan luaran kita seharusnya tidak lupa pada kesihatan tulang. Apakah makanan kesihatan bagi tulang?

Ramai yang dah tahu jawapnnya, pasti ia adalah KALSIUM. Dari mana kita nak dapatkan kalsium? Secara mudahnya adalah dari produk tenusu seperti susu, yogurt, keju, sayuran hijau, kacang kedelai, ikan salmon, kacang putih, lobak dan lain-lain. Namun begitu, masyarakat kita yang semakin sibuk dengan urusan kerja, menjadi kekangan untuk mengambil kesemua makanan di atas.

Solusi yang paling mudah dan cepat, hanya mengambil 4 tablets ostematrix setiap hari mampu membekalkan 1200 - 1500 mg kalsium pada tulang anda.

Siapa yang perlukan kalsium ostematrix ini? 

1- Wanita hamil

Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat wawa yang cantik dan kacak. Semoga Allah kurniakan akhlak yang baik sepertimana wajah kita yang cantik.😊

Wawa nak sharing testimoni upline wawa iaitu Master Nadiah dan Master Amir. Gambar 2009 sebelum beliau ambil vitamin shaklee. Gambar 2016 adalah gambar terkini. Perbezaan ketara kita dapat lihat, wajah lebih cerah dan berseri. Awet muda, padahal dah anak 3. Alhamdulillah.😊

Motivasi Pagi

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi Jutawan, wawa percaya setiap apa yang kita tulis, fikir, buat, sebut adalah doa. Wawa doakan kalian menjadi seorang jutawan satu hari nanti.


Semoga berjaya fighters!😊

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...