Thursday, 14 April 2016

MURAH REZEKI DALAM HUBUNGAN

Assalamualaikum wbt,

C&P

MURAH REZEKI DALAM HUBUNGAN

1. Senyum itu sedekah. Murahkan diri dengan senyuman sentiasa dan rezeki pun akan murah.

2. Gembirakan kanak-kanak.

3. Mendirikan masjid bagi mereka yang masih bujang. Jangan ditunda-tunda kerana Allah swt akan memberi rezeki rumah tangga pula!

4. Bagi yang sudah berkahwin, jaga hati sesama suami dan isteri selalu. Sayang menyayangi sekeluarga, rezeki pun akan sayang pada kita!

5. Berbuat baik kepada orang yang lemah ini termasuklah menggembirakan dan meraikan orang tua, orang sakit, anak yatim dan fakir miskin, juga isteri dan anak-anak yang masih kecil.

6. Bagi suami, isteri, sentiasa bersyukur dengan pasangan hidup sedia ada. Tidak kira apa sahaja kekurangan masing-masing.

7. Layan semua orang dengan penuh hormat tidak kira miskin atau kaya, tua atau muda. Tidak kira juga pangkat, darjat, atau di mana sahaja kedudukan kita berada.

8. Gembirakan orang yang berada dalam duka atau sedih.

Pesanan mentor ku... Jangan lupa tekan SHARE supaya hubungan sesama keluarga dan kenalan anda juga dapat dimurahkan rezeki!

Credit Sharing: Ustaz Muzakir

Kenapa Anda Perlu Sihat?


Assalamualaikum wbt,

Tertarik wawa dengan perkongsian Master Amir, dalam buku Maharaja Wang.

Bagaimana Wang dan Kesihatan berkait antara satu sama lain?

Bayangkan, anda punya matlamat miliki wang beratus ribu ringgit dalam masa 2 ke 5 tahun akan datang untuk menikmati bercuti ke luar negara bersama keluarga dengan keishatan yang begitu baik dan optimum.

Bayangkan jika anda punyai wang beratus ribu, namun punyai penyakit. Mampukah anda untuk menikmati percutian keluarga dengan aman dan tenang? 


Dalam petikan buku Maharaja Wang menyebut, wang dan kesihatan amat penting kerana badan yang sihat, cergas mampu memberikan kebahagiaan pada diri anda.

Cuba baca ayat di perenggan terakhir, apakah anda mahu mengumpul wang semata-mata untuk merawat penyakit? 

Jika tidak, usahalah cegah dari sekarang dengan mengamalkan pemakanan yang sihat serta pengambilan supplemen kesihatan yang berkualiti tinggi.

Nak supplemen, hubungi wawa +019 996 6576

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...