Wednesday, 27 January 2016

Testimoni : Gatal Dan Ruam Hilang Dengan Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Selamat petang kawan-kawan, selamat beristirehat bersama keluarga. Sambil rehat-rehat tu datang laa jenguk blog wawa ni.. Lihat testimoni pengguna Cream herbal blend serbaguna ni.


Sapu cream di bahagian badan yang gatal, cepat je hilang.

Sapu ruam di pipi baby soffiyya pun cepat dah hilang. 

Untuk petahuan korang, cream herbal blend bebas paraben tau. Sesuai untuk kulit bayi, ia terdiri daripada bahan semulajadi.

Mommy-mommy, jangan risau ya. Jika anak-anak ada ruam, gatal-gatal seluruh badan, parut, kena minyak panas, air panas sapukan aja dibahagian yang tersebut. InsyaAllah berkesan.

Nak cuba cream murah ni? Harganya cuma Rm27.50 sahaja.

Whatsapp wawa jika berminat ye, fast action juga..")







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...