Testimoni : Gatal Dan Ruam Hilang Dengan Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Selamat petang kawan-kawan, selamat beristirehat bersama keluarga. Sambil rehat-rehat tu datang laa jenguk blog wawa ni.. Lihat testimoni pengguna Cream herbal blend serbaguna ni.


Sapu cream di bahagian badan yang gatal, cepat je hilang.

Sapu ruam di pipi baby soffiyya pun cepat dah hilang. 

Untuk petahuan korang, cream herbal blend bebas paraben tau. Sesuai untuk kulit bayi, ia terdiri daripada bahan semulajadi.

Mommy-mommy, jangan risau ya. Jika anak-anak ada ruam, gatal-gatal seluruh badan, parut, kena minyak panas, air panas sapukan aja dibahagian yang tersebut. InsyaAllah berkesan.

Nak cuba cream murah ni? Harganya cuma Rm27.50 sahaja.

Whatsapp wawa jika berminat ye, fast action juga..")







Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne