Friday, 11 December 2015

6 Testimoni Hilang Parut Dengan Vitamin E

Assalamualaikum wbt,

Ada yang bertanya wawa, supplemen apa yang dapat hilangkan parut. Parut akibat kemalangan, parut akibat kesan jahitan, parut akibat jatuh, parut akibat jerawat dan macam-macam sebab yang boleh tinggalkan parut. InsyaAllah dapat diatasi dengan Vitamin E.

Dibawah ini wawa sertakan testimoni untuk rujukan kalian. 


Testimoni #1 : Parut Jahitan

Sepertiga Malam Waktu Allah Dekat Dengan Kita

Assalmualaikum wbt,

Salam jumaat semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur kita masih bertemu lagi jumaat yang barokah. Alhamdulillah, Allah masih panjangkan usia kita. Alhamdulillah, terima kasih Allah pinjamkan kami oksigen untuk kami bernafas. 

Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar Lailahaillallah. 

Jangan lupa perbanyakkan selawat pada hari ini, mintalah apa saja dengan Allah, insyaAllah Allah tak kan pernah hampakan hambanya. Allahurabbi.


Korang tahu tak, waktu Allah paling dekat dengan kita adalah waktu sepertiga malam. Waktu tahajjud, dikala ramai orang berselimut ditilam empuk, kita bangun dengan niat ingin dekat dengan Allah. Tatkala itu, Allah datang dekat dengan kita.

Suapa disini melazimi solat tahjjud? Allah, andalah orang yang paling berjaya. Wawa belum mampu laksanakan setiap hari. Doakan wawa supaya dapat laksanakan setiap hari ye. 

Umur kita ni semakin pendek, setiap detik Allah hitung. Sampai masa malaikat datang mencanut nyawa. Andai dapat kita bangun malam untuk berdating dengan Allah, insyaAllah itu sebagai saham akhirat kita. 

Orang yang sentiasa ingat mati adalah orang bijak. 

Jangan ingat saja na, sekali dengan tambah amal kita untuk belalan ke sana.

Wallahuallam. Tazkirah jumaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...