Thursday, 8 October 2015

Satu Botol Vita C Shaklee Tahan 6 Bulan

Assalamualaikum wbt,

Alkisah wawa nak kongsikan dengan korang petang. Kisah lucu tapi kesannya buatkan tuan empunya badan sihat walafiat. Hehe

Nak tahu apa kisahnya? Jemput baca sampai habis ya..")

Ini adalah kisah yang dialamai sendiri oleh ibu kepada upline wawa iaitu Master Amir Marzuki. Kejadian sewaktu di Mekah baru-baru ini. Memandangkan keadaan cuaca disana, ramai juga jemaah kita mengalami batuk-batuk dan selsema. Namun, berbeza pula yang terjadi pada ayah Amir iaitu Pakcik Marzuki.

THENAMYBLOG 1st ANNIVERSARY

Assalamualaikum wbt,


Alhamdulillah.
 Setahun sudah usia THENAMYBLOG.
Sempena dengan Ulangtahun yang menggembirakan ini, dengan rendah hati saya menjemput sekalian blogger budiman agar dapat menyertai segmen saya yang tidak menawarkan sebarang hadiah wang tunai ini. 

Apa yang ikhlas saya janjikan adalah 
5 blog bertuah akan kekal bertepek di sebelah kanan bloglist saya selama setahun. 
3 blog review.

#1 Senyum Dan Tawa Rasulullah SAW

Assalamualaikum wbt,

Wawa nak kongsikan ilmu pembacaan wawa mengenai buku yang bertajuk senyum dan tawa Rasulullah saw. Wawa akan kongsikan ayat-ayat Al-Quran yang menceritakan senyum dan tawa.

Allah menciptakan perasaan senyum dan ketawa. Begitu juga pada Rasulullah saw.   Rasulullah adalah insan yang terbaik, menjadi contoh umat sejagat. Baginda adalah alhlak Alquran.

Korang nak tahu tak? Dalam Alquran ada berbicara tentang senyum dan ketawa. Suka wawa nak kongsikan dalam Surah Al-Qiyamah ayat 22-23:

"Pada hari akhirat, muka (orang-orang yang beriman) berseri-seri; melihat kepada Tuhannya."

Allah, tersenyum wawa membaca ayat ini. Apakah kita juga tergolong didalam kalangan ini? Jom kita ubah diri kita sekarang supaya menjadi insan yang terbaik disisi Allah swt.


Fungsi Utama Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah ke teratak blog wawa dikurniakan kesihatan yang optimum. Di mudahkan segala urusan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Kebelakangan ini, jerebu memang tidak asing lagi bagi kita. Kedatangannya mengundang ketidak selesaan bagi kita, menyebabkan kesihatan sedikit terganggu, ada yang demam, selsema, batuk, asma dan lain-lain.

Jadi, badan kita amat memerlukan air mempertahankan dan mengekalkan kesihatan yang seoptimum mungkin. Tahukah anda, apakah air yang sesuai untuk kita minum dimusim ini? Memandangkan air masak ramai yang kurang gemar, jadi wawa nak syorkan anda untuk mencuba PERFORMANCE DRINK. Nak tahu apa fungsi performance drink? 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...