Tuesday, 22 September 2015

Tips Berhenti Merokok

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat wawa yang kaya dan berjaya? Alhamdulillah, Allah kurniakan kesihatan yang luar biasa hebat. Syukur Ya Allah.  Semoga hari ini lebih baik dari semalam. InsyaAllah.

Siapa yang hisap rokok? Ce ngaku! Hehe 
Biasanya kaum lelaki la kan, seawal remaja sampai sekarang. Berkali-kali dekat mulut cakap nak berhenti, sampai hari ini asap masih lagi menjadi makanan utama. 

Apakah sedap asap dari nasi dan makanan? Sampaikan bulan puasa pun ada yang sanggup berbuka dengan asap rokok. Uish2, sadis bila difikirkan. Apalah daya, jika usaha untuk berhenti merokok dari tuan empunya tidak sehebat mana. 

Namun, jika kalian mempunyai niat yang bersungguh-sungguh untuk berhenti merokok, wawa ada cara untuk bantu kalian. Adakah korang ingin jadikan berhenti merokok ini sebagai hadiah  TERBESAR, TERISTIMEWA untuk para isteri? Jika ya, jom ikuti usaha yang dilakukan oleh saudara yang bijak ini..")

Bacaan Dewasa Zinc Complex Pekatkan Air Mani

Assalamualaikum wbt,

Maaf, jika ada yang terkejut dengan tajuk diatas. hehe. Betul ni, wawa nak kongsikan testimoni dari sahabat wawa. beliau wawa kenalkan sebagai Puan H. Puan H telah bagi suaminya makan Zinc Complex shaklee, selepas seminggu Puan H datang berbisik pada wawa.

Ini feedback sebenar dari Puan H, dimana katanya "Air Mani suaminya lebih pekat selepas seminggu makan zinc complex. Sebelum ini, air mani suaminya agak cair." Ini menandakan sperma suaminya semakin subur, ia menjadi pekat kerana bilangan sperma suaminya semakin meningkat.

Doa Pagi Jutawan #5

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah bagi peluang lagi hari ini untuk menambahkan amal padanya. Juga bagi peluang untuk kita menambah kebaikan, semoga Allah menerima apa saja usaha kita untuk menambah nilai orang lain.")

Aminkan doa ini sahabat wawa yang kaya dan berjaya dunia akhirat..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...