Saturday, 15 August 2015

SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015

Assalamualaikum wbt,

Bismillahirrahmanirrahim.

Buat pertama kali dalam sejarah, wawa buat segmen bloglist. Tujuannya adalah untuk senang wawa dan rakan-rakan blogger lain untuk berblogwalking. Disamping mengembangkan lagi bakat wawa sebagai blogger newbie..")

Memandangkan wawa bekerja 8-10 jam sehari, menjadi sedikit kekangan masa untuk wawa berblogwalking tanpa ada senaraikan bloglist di blog wawa. Jadi, besar hati wawa anjurkan segmen "SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015"

Jika sudi, boleh juga buatkan satu entry copy & paste photo sahaja di blog korang. Atau boleh je drop link blog korang di comment untuk wawa masukkan ke dalam bloglist wawa. 

Selamat menjoinkan diri..")

SENARAI PESERTA SEGMEN SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, berakhir sudah masa bagi segmen anjuran wawa iaitu 

"SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015"Tips Cantik Khas Untuk Wanita 30-an

Assalamualaikum wbt,

Allah, tertarik wawa baca status sahabat di facebook PM Chery. Tajuk pun dah mengancam menarik perhatian wawa. Almaklum lah, tak lama lagi dah nak masuk three series kan. Haruslah berwaspada dengan unsur-unsur berkaitan dengan kecantikan. Tak gitu kakak-kakak yang comel lagi cantik? hehe

Tips cantik khas untuk wanita 30-an. - banyakkan makanan berserat tinggi, sayur dan buah.
Banyak mana pun buah-buahan yang kita ambil tiap hari, kita tetap perlukan suplemen tambahan Vitamin C untuk keperluan badan. Buah2 selepas dipetik,kandungan Vitamin C berkurang separuh dan musnah terus apabila terdedah kepada panas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...