Cara Baca Blood Glucose Test

Assalamualaikum wbt,

Rabu lepas wawa berkesempatan ke wellness talk dan kami didedahkan tentang penyakit Diabetes atau lebih dikenali kencing manis. 

Nak tanya korang, kalau orang ada kencing manis. Air kencing dorang manis atau tak? Boleh jawab di comment untuk bagi pandangan korang ye.

Wawa nak kongsikan dengan korang, berapa bacaan gula dalam darah yang menjadi kencing manis.

Haa, bila korang cek dengan doktor dan dieorang bagi tahu, ok bacaan blood glucose test awak macam ni macam ni. Boleh refer dibawah ni ye..")


Thanks for reading..")
Share:

1 comment:

  1. kena almost 5 nak cntik :)
    tapi kne make sure tak terlebih tak terkurang gula dlm badan ..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark