SELAMAT PAGI MALAYSIA!

Assalamualaikum wbt, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Alhamdulillah, Alhamdulillah,  Alhamdulillah,  syukur ke hadrat ilahi masih memberi peluang pada kita untuk merasai nikmat bernafas. 

Masih berpeluang untuk tingkatkan amal ibadah, supaya dapat jadi bekalan akhirat nanti.. Alhamdulillah..

Salam ceria buat semua, maaf sangat sebab wawa kurang berblogwalking seminggu ni sebab kekangan yang tak dapat dielakkan. TapI korang boleh dapatkan info terkini di instagram wawa @rahsia_cantik_dan_langsing untuk ikuti perkembangan terkini serta info tentang produk.

Setakat ni hanya sempat bw beberapa blog sahaja. Ada kelapangan wawa reply balik ye..")

Tadi sempat gi teman kawan buat checkup di klinik dekat site ni sebab demam dan sakit tekak. sempatlah wawa menimbang, risau pun ada jugak sebab dua tiga empat hari ni, rasa seluar macam longgar je. Ingatkan berat wawa turun. 

Tapi, lepas timbang ini hasilnya! Alhamdulillah,  tapi perlukan 3kg lagi untuk dapat berat ideal. Will work for it.. hihi



Zaman study, korang nak tahu berat wawa berapa? Tak sampai 40kg pun! Paling tinggi 40kg, biasanya dalam 38-39kg..") Ringan kan? Hihi

.

Ini hasil pengambil set tambah berat shaklee, walaupun tak konsisten ia tetap bekerja memberi nutrisi untuk wawa..^_^

2 comments:

Farrah MF said...

Keep it up, Wawa! Jangan putus asa. Semangat!

38-39kg? Ringannyaaaaaaa!

nana liena said...

amboi ringan sangat tu kak..! 40.. T__T
saya jnis makan2 cepat naik tau kak..ada petua tak?