Author

Breaking

Monday, 9 February 2015

Lunch Dengan Ayam Penyek

Assalamualaikum wbt, 

Hai korang, selamat tengah hari semua.. Makan apa hari ni? Hihi.. Wawa lunch dengan Ayam Penyek..

Korang pernah makan tak ayam penyek? Wawa kali yang ke6 nak makan ayam penyek ni. 

Waktu first time dengar, ingatkan ayam dia yang penyek. Rupa-rupanya macam biasa je, cuma ada tempe.. Jom tengok macam mana bentuk ayam penyek ni ye..hihi


Selamat Menjamu Selera..")

8 comments:

  1. Dulu bila dengar makanan ayam penyet ni, ingatkan die penyetkan ayam tu dulu baru serve dekat kite. hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh, sme laa fadzi.. haha..kan, wawa pn igt die penyek2 dlu..

      Delete
  2. sedap! salma suka sangat makan dengan tempe dan tauhu goreng.

    ReplyDelete
  3. sedap tu. Ros suka nasi ayam penyek.. :)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya, Wawa! Akak dah lama dah tak makan ayam penyet.

    ReplyDelete
  5. sama la..pikir ayam tu dipenyekkan.. pastu kakak kata ayam tu ayam tua ja..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊