Lunch Dengan Ayam Penyek

Assalamualaikum wbt, 

Hai korang, selamat tengah hari semua.. Makan apa hari ni? Hihi.. Wawa lunch dengan Ayam Penyek..

Korang pernah makan tak ayam penyek? Wawa kali yang ke6 nak makan ayam penyek ni. 

Waktu first time dengar, ingatkan ayam dia yang penyek. Rupa-rupanya macam biasa je, cuma ada tempe.. Jom tengok macam mana bentuk ayam penyek ni ye..hihi


Selamat Menjamu Selera..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

8 comments:

Fadzi Razak said...

Dulu bila dengar makanan ayam penyet ni, ingatkan die penyetkan ayam tu dulu baru serve dekat kite. hahahhaa

Salma Tayo said...

sedap! salma suka sangat makan dengan tempe dan tauhu goreng.

Puan Wawa said...

Ehh, sme laa fadzi.. haha..kan, wawa pn igt die penyek2 dlu..

ros_reeza said...

sedap tu. Ros suka nasi ayam penyek.. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

sedapnya ayamm.. :P

Farrah MF said...

Sedapnya, Wawa! Akak dah lama dah tak makan ayam penyet.

zulhilmitempoyak said...

nyum3... :D

nana liena said...

sama la..pikir ayam tu dipenyekkan.. pastu kakak kata ayam tu ayam tua ja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...