Ais Cream Pasu Famous

Assalamualaikum wbt, 

Hai korang, buat apa tu? Wawa masih lagi dekat ofis menanti jam 6 untuk pulang.. Hati-hati memandu pada anda yang tengah drive, menempuhi kesesakan lalu lintas. Semoga semuanya selamat sampai.^_^

Ais krim pasu, sangat famous emes dalam FB sekarang, masing-masing update tentang keunikan ais cream yang dihidang didalam pasu. 

Woww,macam menarik kan? Unik dan kreatif tapi MAHAL..hehe

Wasa sempat rasa ais cream dalam pasu ni, tengok sekali macam dia hidang pasir je.. Nak tengok bentuk dia?.Tadaaa..


Jangan tertipu dengan ketinggian pasu, ais krim hanya separuh dari pasu dan ditabur dengan orea. Rasanya Ais krim vanilla, best laa juga.

Wawa makan kat kedai femes ditepi pantai dungun. Tak ingat nama kedai.. hihi
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

9 comments:

Anizz Annisa said...

nampak cantik.. :)

Aisya A. said...

bukan main lagi bunga sekuntum tu kan. hehe.

nana liena said...

setakat ni iman masih kuat.. hahaha
lalu tepi kdai yg jual ice cream pasu mampu tolak dugaan yg kuat.. hahaha..
dah la harga mahal kemain..adui..

Kakzakie said...

Boleh habis ke sepasu tu Wawa?
Kalau makan aiskrimnya aje mungkin habis tapi biskut dan kek dlm pasu lagi rasanya kena kongsi baru habis..

Dunia Zumal said...

Comel jew ais krim pasu tu ^-^

Mialia said...

pasu tu dapat free skali ke ape ? sori kalau soalan ni terlebih bangang.. hehe, tak pernah nmpk lagi

eMMe said...

aiskrim pasu akak nye ce tgk kat blog akak ek, hahaha...

Bunda a.k.a KN said...

owh! yea..kreatif, bunda belum pernah tengok dan makan lagi...

Terima kasih sudi keteratak bunda dan follow bunda... :)

syida said...

mmg tgh trending aiskrim pasu ni..macam2 gaya orang buat kelainan untuk melariskan jualan hehe tapi mmg kreatif!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...