Aktiviti Malam Rabu

Assalamualaikum, 

Selamat malam semua. Buat apa tu? Dah makan belum? Alhamdulillah, wawa baru lepas makan. Malam ni makan luar lagi, bagi reward untuk suami dengan bonus shaklee. Inilah rutin wawa bila dapat bonus, pasti reward kat hubby..")

Padahal selalu je makan luar, tapi ada hari yang special sikit..hehe

Malam ni wawa makan dekat area Kerteb, tempat ikan berlabuh, kedai tepi sungaj. Menu pun banyak, ada western food, timur food pun ada..hihi

Inilah makanan kami tadi, Alhamdulillah kenyang dan sedap. Untuk menu dibawah ini berharga RM44.

Ikan kerapu masak 3 rasa

Tom yam campur

Kailan ikan masin

Jus epal

Lepas makan, kami ke kaunter untuk bayar. Tetiba nampak burung kecil comel cute miut ni. Terus snap pict. Nampak tak yang 2 ekor tu buat ape? Hihi




Thanks for reading..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...