Handphone Tertinggal Di Rumah

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, apa khabar sahabat? Hari ni wawa macam mati kutu sikit. Handphone tertinggal kat rumah. Pagi tadi dah terlewat nak gi kerja, lupa nak ambil handphone tengah charge.hihi

Apa yang korang buat erk, kalau handphone tak de? Wawa boleh je cuma risau customer pm, terpaksa laa menunggu sampai 6 petang nanti..

Nak bukak FB tak boleh laa kan kat ofis.. hehe

Ada sesiapa yang pm wawa tu, karang wawa reply ye.. hihi

Sangat tak fokus buat kerja bila tak de handphone..")
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne