Testimoni Kurus Pelanggan Wawa

Assalamualaikum wbt,

Tiada apa yang dapat halang hati ini terus berbunga bila mendapat feedback positif dari customers.

Pagi-pagi dapat pm dari customers, bahagia hati..")

Cust 1- Alhamdulillah lepas guna set kurus terasa badan lebih ringan. Belum timbang lagi berat.

Cust 2 - masalah badan berbau sudah semakin kurang sejak guna alfalfa. Lepas ni nak repeat order laa.. 

Cust 3 - lepas aku makan set kurus, Aku tak timbang pun berat tapi aku rasa saiz badan aku makin kecil, compare ngan dulu badan aku mcam raksasa je..")

Cust 4 - Berat akak turun 6kg dalam masa 4 bulan, sekarang ni makan tak jaga pun, bedal je semua. Alhamdulillah,  berat tak naik sebab kak N tak pernah tinggal vitamin kurus ni..")

Cust 5 - Ini my hubby.. lepas makan Alfalfa, jerawat batu dia kecut. Suka datang dekat wawa, u tengok ni, jerawat I dah kecut.. 

Aah laa, Alhamdulillah.... kan bagus kalau dari dulu u makan alfalfa ni.. tahu laa kan, suami wawa ni.. kadang mood ok ambil makan sendiri, kadang mood kena paksa baru makan.. 

Buang resdung menggunakan kaedah me"lintah"

Nanti wawa cerita kisah lanjut suami ye..")

Suami wawa ni ada resdung kuat, tak boleh langsung makan seafood, belacan, kacang dan semua yang org resdung tak leh makan.. tapi suami wawa jarang tak makan, semuanya dibedal.. hasilnya, jerawat membengkak dengan jayanya laa..

Minggu lepas, wawa tunjuk gambar teruk orang yang ada resdung. Ada yang hilang hidung, muka rosak.. Alhasilnya, dia takuttt..ngeee... terus makan alfalfa. Alhamdulillah,  hasilnya menakjubkan pada suami yang telah berusaha dengan macam-macam perubatan. Kaedah berasap, kaedah jumpa bomoh, kaedah berpantang, semuanya tiada petubahan. 

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...